Більшість мешканців Харкова вважає, що їх місто розвивається «правильно»

harkov_bigПонад половина харків’ян (71,4%) вважає, що їх місто розвивається у правильному напрямку – такі результати дослідження «Харківський омнібус», яке провів Центр досліджень та комунікацій «Active Group» у лютому 2017р.

mist hark45,7% мешканців Харкова переконані, що розвиток міста відбувається у правильному напрямку, а 25,7% – що «швидше у правильному». Натомість, 7,1% харків’ян вважають, що місто розвивається «швидше в неправильному» напрямі».  1,8% обрали відповідь  «категорично в неправильному». 19,8% респондентів не змогли визначитись.

mist hark grРізниця між позитивними і негативними відповідями почала зростати з червня (46,2%) і вже після листопада (74,1%) почала спадати. У ході січневого опитуваня ця позначка знизилась до відмітки у 54,1%. Лютнева позначка змінила цю динаміку (62,4%)

Дослідження відбувалось з 10 по 11 лютого у рамках проекту «Харківський омнібус». Загалом опитано 1680 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

Довідка

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.