Оцінка одеських правоохоронців знову знизилась

372665756Середньозважена оцінка містянами діяльності одеських правоохоронних служб знизилась до 2,13 балів – такі дані дослідження «Одеський омнібус», проведеного Центром досліджень та комунікацій «Active Group» у лютому 2017 року.

prAV OD

Цей результат продовжив позитивну динаміку, що спостерігалась протягом останніх трьох місяців.

Жителям Одеси пропонувалось оцінити діяльність міських правоохоронних служб за п’ятибальною шкалою, в якій «один» – мінімальна оцінка, а «п’ять» – максимальна.

З’ясувалось, що «п’ятірки» поставили 1,1% опитаних одеситів, а «четвірки» – 4,5 %. На думку майже чверті мешканців Одеси (24,1%), правоохоронці заслуговують на «трійку». Третина  респондентів (31,5% ) поставили «двійки», а чверть (25,3%) – «одиниці». 13,6% опитаних не визначились із відповіддю.

PRA ODПольова фаза дослідження проходила 4-5 лютого у рамках проекту «Одеський омнібус». Загалом опитано 1660 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,2%.

 Довідка

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування для декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

.